Повече от 20 000 авточасти на склад!
ЗА ВРЪЗКА С НАС , моля използвайте формата за КОНТАКТИ или ни изпратете запитване на info@dbk-dimitrov.com !

Търсене по автомобил

Моля изчистете автомобилният филтър в случай, че сте направили селекция!!!

Ключове и аксесоари

Авточасти ▶  Заключваща система  ▶  Ключове и аксесоари ▶ 

Кутийки за ключове, заготовки и калъфи за ключове .

Ключове за Audi BMW Citroen Dacia Fiat Mercedes Skoda Volkswagen Seat Puegeot .


Продукти, добавени за сравняване: 0


ZM-1401
DBK-Dimitrov
ZM-1378A
DBK-Dimitrov
ZM-1378B
DBK-Dimitrov
ZM-1381B
DBK-Dimitrov
ZM-1390A
DBK-Dimitrov
ZM-1390B
DBK-Dimitrov
ZM-1390C
DBK-Dimitrov
ZM-1390D
DBK-Dimitrov
ZM-1390E
DBK-Dimitrov
ZM-1376H
DBK-Dimitrov
ZM-1376H
DBK-Dimitrov
ZM-1379E
DBK-Dimitrov
ZM-1830C
DBK-Dimitrov
ZM-1182E
DBK-Dimitrov
ZM-1166D
DBK-Dimitrov
ZM-1763A
DBK-Dimitrov
ZM-1793A
DBK-Dimitrov
ZM-1375DA
DBK-Dimitrov
ZM-1375D
DBK-Dimitrov
ZM-1763B
DBK-Dimitrov
ZM-1763
DBK-Dimitrov
ZM-1166E
DBK-Dimitrov
ZM-1159
DBK-Dimitrov
ZM-1132
DBK-Dimitrov
Показани са от 1 до 24 от 214 (9 страници)

В онлайн магазин за авточасти DBK Dimitrov ще намерите още

Димитров ЕООД произвежда и предлага разнообразиие от форми и размери тампони от каучук и метал произведени с болт с резба - шпилка в единият край, наричани още гумен тампон краче, буферен тампон или тампон пета с приложение в промишленността, строителството, като мебелен обков или за бита. Изделията са проектирани за компенсиране и убиране на вибрациите, абсорбиране на удари, ограничаване на движение или предотвратяване на топлинни разширения.

Димитров ЕООД произвежда и предлага разнообразиие от форми и размери тампони от каучук и метал произведени с вътрешна резба в единият край, наричани още тампон едностранно с гайка с широко приложение в промишленността, строителството или за бита. Изделията са проектирани за намаляване на вибрациите, абсорбиране на удари, ограничаване на движение и работа на опън или натиск.

Димитров ЕООД произвежда и предлага разнообразиие от форми и размери тампони от каучук и метал произведени с вътрешна резба - гайка в единият край и шпилка - болт от другата страна, наричани още тампон едностранно болт / гайка с широко приложение в промишленността, строителството, машиностроенето и за бита. Този вид тампони се използват като скрепителен елемент при натиск или опън за намаляване на вибрациите, абсорбиране на удари, ограничаване на движение или за намаляване на шума при работа на различни машини.

Димитров ЕООД произвежда и предлага разнообразиие от форми и размери тампони от каучук и метал произведени с болт - шпилка с резба от двете страни, наричани още антивибрационни тампони двустранно с болт с широко приложение в машиностроенето, промишленността, строителството, и в бита. Тампоните са проектирани за намаляване на вибрациите и шума от работата на различни машини, абсорбиране на удари или ограничаване на движение при опън. едно от най-популярните приложения в бита на този вид антивибрационни тампони е за намаляване на шума и вибрациите на климатиците.

Димитров ЕООД произвежда и предлага разнообразиие от форми и размери тампони от каучук и метал произведени с вътрешна резба - гайка от двете страни, наричани още тампон двустранно с гайка с приложение в промишленността, строителството, и машиностроенето. Изделията са проектирани за работа на опън и натиск като скрепителен елемент за компенсиране и убиране на вибрациите, абсорбиране на удари или ограничаване на движение.

Онлайн магазин за авточасти

МАГАЗИН: Пон. - Пет. 9:00 - 18:00, Обедна почивка 13:00 - 14:00, Събота и Неделя ПОЧИВЕН ДЕН