Повече от 20 000 авточасти на склад!
ЗА ВРЪЗКА С НАС , моля използвайте формата за КОНТАКТИ или ни изпратете запитване на info@dbk-dimitrov.com !
Rated 5.0/5 based on 1 customer reviews
авточасти онлайн - от , March 01, 2020
5/ 5stars
Авточасти на ниски цени с добро съотношение цена качество!
авточасти онлайн
авточасти онлайн

Управляващ блок скоростна кутия Audi A4 Allroad A5 A6 A7 Q5

Блок за управление на скоростна кутия Ауди А4 Олроуд А5 А6 А7 Кю5

Ремонтен комплект управляващ блок скоростна кутия Audi A4 Allroad A5 A6 A7 Q5

Ремонтен комплект скорости

Блок за управление на скоростна кутия

 

Управляващ блок скоростна кутия Audi A4 Allroad A5 A6 A7 Q5

Технически данни
 • Комплект платки за мехатроника
 • Брой платки в комплекта: 2
 • Брой контактни крачета букса 1: 14
 • Брой контактни крачета букса 2: 14
 • Съвместими с: автоматична скоростна кутия
 • Подходящ за: Audi
 • Цената е за комплект 2 броя платки за мехатроник

Гаранция за много високо качество и много ниска цена !

Dimitrov N-r : KOP-482

AUDI A4 2007 -
AUDI ALLROAD 2009 -
AUDI A5 2007 -
AUDI A6 2010 -
AUDI A7 2010 -
AUDI Q5 2008 -

Платка на мехатроника подходяща за Audi A4 Allroad A5 A6 A7 Q5. Ремонтен комплект платки за мехатроника на автоматична скоростна кутия подходящ за Audi A4 Allroad A5 A6 A7 Q5. Комплект платки за мехатроника подходящ за Audi A4 Allroad A5 A6 A7 Q5. Цената е за комплект 2 броя платки за мехатроника на автоматична скоростна кутия за Ауди.

Посочените в описанието основни характеристики на стоките като състав, опаковка, комплектовка, размери и изображения са точни и отговарят на действителните размери на продукта, който ще получи клиента – с възможни и допустими отклонения от +/- 1 до 2 мм, като същите са несъществени и не оказват влияние върху качеството и възможността за ползване на продукта.

Продавачът гарантира за предоставените размери и изображения, като преди поръчка Клиентът следва да сравни дали частта, която му е необходима е със същите основни характеристики, размери и изглежда по същият начин както е показано на изображението в електронния магазин.

Публикуваният допълнителен списък за "Съвместимост на стока" с подходящи автомобили - марка/ модел/ модификация/ двигател, на които може да се ползва продукта, е само с информативен характер, не представлява част от основните характеристики на стоката и не може да се третира като характеристика за съответствие на стоката с договора за покупко-продажба, поради което, връщане и замяна на поръчана стока, както и рекламации на това основание не се приемат.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Управляващ блок скоростна кутия Audi A4 Allroad A5 A6 A7 Q5

 • Марка: DBK-Dimitrov
 • Код на продукта: DBK-Dimitrov
 • Складов номер: KOP482
 • Наличност: В наличност
 • Актуализиран на : 2022-05-30 14:39:30
     

  * Всички цени са с вкл. 20% ДДС, но не са вкл. разходи за доставка!

 • Цена: 384.00лв


* Преди поръчка сверете размерите и снимката на продукта!

Продукта е подходящ за следните автомобили:

Марка: Модел: Година:
Audi A4 2007 - 2020
Audi A5 2007 - 2020
Audi A6 2010 - 2020
Audi A7 2010 - 2020
Audi ALLROAD 2009 - 2020
Audi Q5 2008 - 2020

В онлайн магазин за авточасти DBK Dimitrov ще намерите още

Димитров ЕООД произвежда и предлага разнообразиие от форми и размери тампони от каучук и метал произведени с болт с резба - шпилка в единият край, наричани още гумен тампон краче, буферен тампон или тампон пета с приложение в промишленността, строителството, като мебелен обков или за бита. Изделията са проектирани за компенсиране и убиране на вибрациите, абсорбиране на удари, ограничаване на движение или предотвратяване на топлинни разширения.

Димитров ЕООД произвежда и предлага разнообразиие от форми и размери тампони от каучук и метал произведени с вътрешна резба в единият край, наричани още тампон едностранно с гайка с широко приложение в промишленността, строителството или за бита. Изделията са проектирани за намаляване на вибрациите, абсорбиране на удари, ограничаване на движение и работа на опън или натиск.

Димитров ЕООД произвежда и предлага разнообразиие от форми и размери тампони от каучук и метал произведени с вътрешна резба - гайка в единият край и шпилка - болт от другата страна, наричани още тампон едностранно болт / гайка с широко приложение в промишленността, строителството, машиностроенето и за бита. Този вид тампони се използват като скрепителен елемент при натиск или опън за намаляване на вибрациите, абсорбиране на удари, ограничаване на движение или за намаляване на шума при работа на различни машини.

Димитров ЕООД произвежда и предлага разнообразиие от форми и размери тампони от каучук и метал произведени с болт - шпилка с резба от двете страни, наричани още антивибрационни тампони двустранно с болт с широко приложение в машиностроенето, промишленността, строителството, и в бита. Тампоните са проектирани за намаляване на вибрациите и шума от работата на различни машини, абсорбиране на удари или ограничаване на движение при опън. едно от най-популярните приложения в бита на този вид антивибрационни тампони е за намаляване на шума и вибрациите на климатиците.

Димитров ЕООД произвежда и предлага разнообразиие от форми и размери тампони от каучук и метал произведени с вътрешна резба - гайка от двете страни, наричани още тампон двустранно с гайка с приложение в промишленността, строителството, и машиностроенето. Изделията са проектирани за работа на опън и натиск като скрепителен елемент за компенсиране и убиране на вибрациите, абсорбиране на удари или ограничаване на движение.

МАГАЗИН: Пон. - Пет. 9:00 - 18:00, Обедна почивка 13:00 - 14:00, Събота и Неделя ПОЧИВЕН ДЕН